Home

  Suport tehnic    


SUPORT TEHNIC DOAR CU PROFESIONISTI !
 • Nu putine sunt cazurile cand firmele isi rezolva problemele legate de functionarea calculatoarelor prin intermediul unor angajati proprii. La fel se intampla si in cazul persoanelor fizice, care de cele mai multe ori incearca singure sa-si repare computerul sau sa apeleze la "prieteni", esecul fiind garantat in aceste situatii!
 • Indiferent cat de bine pregatite ar fi persoanele in cauza, nu toate aspectele care apar in activitatea de intretinere a computerelor pot fi rezolvate de una sau doua persoane.
 • Pe masura progresului tehnic de astazi si a miilor de echipamente hardware, aria de probleme care pot aparea este atat de larga incat adesea rezolvarea acestora se poate face numai de catre o echipa de tehnicieni si specialisti, fiecare dintre ei specializati pe un anumit segment de cunostinte.
 • In plus daca o piesa e defecta si nu stii care este, cum iti dai seama altfel decat cumparand sau imprumutand cate o piesa din fiecare si irosind astfel timp si bani? Exista probleme de incompatibilitate harwdare pana la nivel de mouse.
 • Chiar daca aveti impresia ca va descurcati si singuri sa configurati un sistem de calcul sau o antena de satelit , fiti convinsi ca un specialist o va putea face mult mai bine , aducand un plus de confort pentru Dvs. in utilizarea respectivului dispozitiv .
 • Merita sa riscati renuntand la ajutorul unor profesionisti?
 • Incepand cu data de 1.10.2002 suntem in masura sa furnizam conturi de test pentru internet via satelit .Conturile sunt cu trafic nelimitat ,  durata de 7 zile. Service 24/24 H.

  Dpt.Tehnic  Catalin Bucsa
  TEL . 0740/693342   E-mail  office@roteamnet.com


  Copyright © 2002 Team Consulting
  Ultimul update: