Home  |  Suport tehnic

 JetStream Via Satelit   

 

JetStream 1-way

 

SkyBooster este o tehnologie hibrida de transmitere a datelor  prin acces Internet terestru (ISDN, modem analog) ce poate atinge viteze de download de pana la 2Mbps prin satelit. Acest lucru se face prin alocarea inca unei latimi de banda de satelit de pe Internet catre user-ul deja conectat printr-o linie terestra.

 

Tot ce aveti de facut este sa va conectati la Internet ca de obicei folosind acelasi ISP. Puteti mai apoi sa navigati si sa download-ati mari cantitati de date ( muzica, filme, programe) folosind in acelasi timp si serviciul Sky-Booster.

Conexiunea terestra pe care deja o aveti este folosita ca si un canal de trimitere (upload) ce va transmite cererile dumneavoastra catre Internet. Prin conexiunea de download (legatura satelit) dvs. veti primi raspunsurile(fisierele) la cererile formulate.

 

JETSTREAM
EuroBird 28.5 Est
Frecventa de receptie
11.390 GHz
Polarizare
Verticala
Rata simbolica
27500 kS/s
FEC
2/3 (Auto)
LNB Frecventa
Universal (10600kHz)
LNB 22k
ON
DiSEqC
None
PID (zecimal)
4000
Server Logare
eors.skybooster.net
Proxy HTTP
localhost, port 9202
Proxy Socks
localhost, port 9203

                          

Cerinte de sistem    /   Personal Computer

 Sisteme  de operare suportate

Serviciile Internet Via Satelit au fost testate pe Windows 98, Windows2000 , Windows XP, Windows Millennium si Linux. Pe toate versiunile de Windows am atins performante foarte bune, insa aici trebuie sa mentionam ca pe Windows XP performantele obtinute au fost net superioare celorlate sisteme Windows. In ceea ce priveste sistemul de operare Linux , performanta cea mai buna a fost inregistrata cu  Linux Red Hat 7.2

   

Windows 98 SE , Windows NT (cu exceptia Modemului USB Sat care nu este suportat ), Windows 2000, Windows Millennium sau Windows XP  

   

 Linux Red Hat  7.X

 


Copyright © 2002 Team Consulting
Ultimul update: