Home  |  Servicii Internet

 Wireless   Conectare prin modem radio - linie īnchiriatć

  Placile DVB / Modemurile High Speed Internet functioneaza prin o legatura a-simetrica. Asta inseamna ca veti avea nevoie de un receptor de satelit (o placa DVB/IP PCI sau Echipament USB) pentru receptia datelor si de o legatura conventionala catre un ISP (linie de telefon, cablu sau RETEA) pentru transmisia datelor . Conectarea prin modem radio / linie inchiriata este o modalitate relativ noua de conectare in retea, permitānd rate de transfer de pāna la 11Mbps (īn functie de echipamentul folosit). Prezinta fiabilitate ridicata, iar calitatea legaturii tine direct de amplasarea echipamentelor la sediul clientului, nu depinde de alti factori si e comparabila cu a unei retele ethernet, timpii de raspuns fiind foarte redusi.

Echipamentul necesar conectarii īn retea este Kitul Radio format din antena unidirectionala cu cāstig mare si modemul radio care se va lega de echipamentul dumneavoastra. Echipamentele folosite sunt achizitionate de la firme cu vechime si experienta īn domeniu si sunt īn prealabil testate de echipa tehnica .

Este de remarcat faptul ca achizitionarea echipamentului radio pentru conectarea īn retea presupune independenta fata de spatiul īn care se face montarea. Schimbarea locatiei punctului de legare presupune folosirea exact a aceluiasi echipament.

Tipuri de abonamente:

A. Canale garantate ( up-link & down-link )   Radio, Linie inchiriata

Fiind conectati on-line la internet, folosirea serviciilor nu mai este limitata de volumul de trafic facut, ci de viteza cu care aceste date circula spre/dinspre dumneavoastra. Ideal pentru firmele care folosesc internetul īn orice moment al zilei.

B. Canale garantate (up-link)   Radio, Linie inchiriata

 Ideal pentru firmele care folosesc o conexiune de satelit pentru down-link .

 

Canale garantate ( up-link & down-link )   Radio, Linie inchiriata
32 kbps 150 USD
64 kbps 275 USD
128 kbps 500 USD
256 kbps 900 USD
512 kbps 1700 USD


Canale garantate (up-link)   Radio, Linie inchiriata

64/2 kbps 100 USD
64 kbps 180 USD
128 kbps 330 USD
256 kbps 620 USD
512 kbps 1200 USD


NOTÃ:  Preturile se pot renegocia pentru canale mari de date sau pentru reseleri .


Copyright © 2002 Team Consulting
Ultimul update: