Home  |  Servicii Internet

 NetSystem Via Satelit   

 

 

 

Serviciul : NETSYSTEM  SAT ADSL PLUS

 

DAYS TIME BAND SPEED
Monday-Sunday 0.00 - 24.00 up to 300 kbps

 

Platit in avans  pentru un an intreg serviciul costa  numai 348 € ,  faceti o economie de 48 € !

Serviciul : NETSYSTEM SAT ADSL

 

DAYS TIME BAND SPEED
Monday-Sunday 0.00 - 24.00. up to 300 kbps

 

SAT ADSLPLUS si SAT NIGHTSHIFT  va permit sa va conectatii la Internet de banda larga, si in zonele in care nu exista ADSL sau fibra optica: va oferim tehnologia care va aduce Internet de mare viteza oriunde, chiar si in locurile cele mai isolate.

SAT ADSLPLUS si SAT NIGHTSHIFT exista datorita folosirii conexiunii telefonice normale la serverul POP al provider-ului  Internet pentru transmiterea datelor concomitent cu conectarea via satelit pentru receptia datelor in banda larga.

 

 

Oferta comerciala  :

 

 

Serviciu Pret Trafic Perioada SPEED
Sat Adsl Plus 99 6 GB 3 luni up to 300 kbps
Sat Adsl 49 1,5 GB 3 luni up to 300kbps

 

Nota  *  Peturile la abonamente  NU includ si TVA !

 

Va rugam sa complectati cu atentie formularul pentru servicil pe care l-ati ales si sa-l trimiteti pe adresa  office@roteamnet.com . Abonamentul se achita pe minim 3  luni in avans . Plata se face in lei la cursul BNR + 2% in contul firmei noastre . In 24h veti primi un e-mail de confirmare , urmand ca activarea contului de internet sa se realizeze in maxim 48 h de la confirmarea platii .

 

                                        Sat Adsl Plus                          Sat Adsl

Serviciul ONE WAY este cu adevarat de ajutor celor care detin deja o legatura la internet insa acea legatura nu le este suficienta pentru nevoile lor. Incepand cu 01.08.2003 vom lansa un serviciu TWO WAY care ofera atat up link cat si down link via satelit , la preturi "mai mult decat accesibile"
 

Oferta de echipament  : ONE WAY 

1. Placa DVB Card B2C2 (+TV) - aceasta este placa de receptie care trebuie introdusa în PC-ul Dvs - are drivere pentru Win9x/WinNT/Linux, ea permitând totodata si receptia programelor TV si radiodifuziune de înalta fidelitate transmise prin satelit. Pret: 75 +TVA

2. Satelite dish & LNB - va oferim o antena parabolica sau offset cu dimensiuni adecvate pentru receptia în zonele de acoperire împreuna cu un LNB pentru receptie digitala de înalta calitate - Sharp 0.6 dB ( INCLUDE : montura fixa, stâlp, montare, orientare, materiale conexe)
Pret: 95
+TVA 

3. Instalare - Parametrare software - Instalare Placa DVB sub Windows sau LINUX !!! , parametrare - configurare proxy, activare cont.

Pret: 50 +TVA  

 

PROMOTIE    KIT   SATELIT - ONE WAY

Antena parabolica 1.2 m  +  LNB  +  Placa DVB  B2C2 

Pret: 145 + TVA   !!!

 

Nota * Pentru detalii suplimentare in legatura cu oferta noastra va rugam sa va adresati direct firmei Team Consulting. Pentru deplasare in afara Clujului beneficiarul deconteaza toate cheltuielile de transport.

  SC Team Consulting SRL Str. Emil Petrovici  Nr. 16
Cluj-Napoca,
Cod 400041 Romania
E-mail: office@roteamnet.com / team@personal.ro
Cont: 25111-24933.1 BCR Cluj

Copyright © 2002 Team Consulting
Ultimul update: