Home

 Tv Via Satelit   


 DVB-Viewer

DVBViewer este un soft alternativ pentru placile SkyStar 2 . Softul suporta WLIRC , DesktopTV , Recording , and Playback .Lista canalelor nu este completa. Utilizatorii care au nevoie DiSEqC , trebuie sa reconfigureze  lista pentru echpamentul de receptie .Pentru a face aceasta schimbare aveti nevoie de versiunea de soft 4.2.2 a placii SkyStar 2 . Un update la drivere gasiti la  www.technisat.de .Programul este conceput special pentru placi bazate pe chipset-ul B2C2, SkyStar 2.


*   Inregistrarea programelor TV si Radio
*   Decodarea AC3 a sunetului
*   EPG
*   Timeshifting pana la 30 de minute (multumita lui Marfi's)
*   Interfata in diferite limbi (printre care si Romana)
*   Editare usoara a canalelor
*   Inregistrarea programata a emisiunilor (utilizand EPG)
*   Teletext
*   Vizualizarea programul ca background a Windows-ului
*   Marirea imaginii (Zoom)
*   Detectare automata a dimensiunii imaginii (4:3, 16:9)
*   Posibilitatea rularii unui fiser video de pe hard-disk (CD-ROM)
*   Suport pentru plugin-uri


 Pe viitor programul va avea suport de skin-uri si in viitorul foarte apropiat de XVR Render de la
RadLight™ . Daca pana de curand placile SkyStar2 nu puteau decoda (nu exista suport hardware) iata ca acum exista aceasta posibilitatea de a decoda software. Pentru a folosi DVBViewer la decodat canale cryptate aveti nevoie de o versiune cat mai noua a programului (preferabil 1.98r12 sau mai mare). Decodarea nu merge cu versiunea demo 1.96 deoarece  versiunea respectiva nu are suport pentru plugin-uri.

 Pentru alte informatii despre viitoarele facilitati ale programului vizitati http://www.dvbviewer.com . De aici puteti downloada o versiune demo a softului DVBViewer. DVBVIewer este un produs independent. Team Consulting nu is asuma nici o responsabilitate pentru nici o defectiune cauzata de acest soft !

 

 

   

 

 
Copyright © 2002 Team Consulting
Ultimul update: