Home

 Despre noi   

Cand Bill Gates anunta, in urma cu aproape cinci ani ca viitorul economic al lumii sta in dezvoltarea comertului economic, multi specialisti au zambit ingaduitori spunandu-si: ” Daca te cheama Gates, poti afirma tot ce vrei!” Numai ca omul care a revolutionat informatica stia foarte bine pe ce se baza. Lipsa de incredere a oamenilor, specifica oricarui inceput, a pierdut teren in fata ofensivelor comerciale ale unor societati de prestigiu din intreaga lume, ajungandu-se la un adevar impresionant: Internetul este a 13-a “tara” din lume din punct de vedere economic. In doar zece ani de activitate…

Orice firma care se respecta este prezenta pe Internet, importanta acestui mediu informational fiind foarte bine constientizata.

Team Consulting este o firma tanara, creata in 2002, ce dispune de un personal tanar, dinamic, alcatuit numai din profesionisti in toate domeniile: marketing, consultanta, hardware, software, retele, Linux, web. Noi promovam o politica de personal bazata pe criteriul competentei fiind intr-o permanenta cautare de specialisti si parteneri de afaceri in diverse domenii.

Patrunderea in era tehnologiei si comunicatiei, impune companiilor prezente in Romania dezvoltarea unei structuri tehnice de calitate care sa le poata sustine in interactivitatea cu alte firme nationale sau internationale. Implementarea unei astfel de structuri necesita solutii reale, competitive pe plan mondial, dar care sa tina seama de infrastructura I.T. prezenta in Romania.
Team Consulting ajuta companiile sa-si constituie o retea informatica si sa-si stabileasca o prezenta pe Internet care sa le faciliteze comunicarea cu partenerii ori clientii lor.
Team Consulting este un partener de afaceri care te poate duce de la viziune la realitate in mod rapid si eficient. Modul nostru de abordare este flexibil, permitandu-ne sa ne adaptam cerintelor dumneavoastra, transferand cunostinte si tehnologie, oferind astfel rezultate exceptionale.

Fiecare proiect este pentru specialistii nostri o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata de aprecierile pozitive primite de la clientii nostri. Urmare a acestor reusite, Team Consulting va propune o oferta de servicii si produse care sa asigure o acoperire cat mai mare a nevoilor dumneavoastra din domeniul I.T.

     SC Team Consulting SRL

Str. Emil Petrovici  Nr. 16
Cluj-Napoca, Cod 400041 Romania
E-mail: office@roteamnet.com / team@personal.ro
Cont: 25111-24933.1 BCR ClujCopyright © 2002 Team Consulting
Ultimul update: