Home

 Consultant„   "Un consultant este o persoana care are un costum, o servieta si un ceas"
Definitia consultantului, Anonim, secolul XX

Dezvoltarea firmelor, institutiilor si organizatiilor non-guvernamentale este unul din dezideratele noastre, consultanta fiind unul din serviciile pe care le oferim in acest sens.

Consultantii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra, oferindu-va asistenta in dezvoltarea afacerii sau a institutiei, in domenii ca: managementul proiectului, identitatea corporatiei, relatii cu clientii, planificare strategica, evaluare organizationala, marketing direct, organizarea companiilor etc.

E drept, unii din consultantii nostri au costum, unii au chiar servieta, dar stim sigur ca nu sunt cu ochii pe ceas; ei sunt cu ochii pe problemele dvs pentru a va ajuta la rezolvarea lor. Ei sunt buni experti in domeniile lor de activitate si vor lucra cot la cot cu dvs.

Acestea sunt numai cateva din domeniile in care echipa noastra de consultanti poate fi alaturi de dvs. Contactati-ne, spuneti-ne in ce domenii aveti nevoie de ajutor, si noi va vom spune daca putem face acest lucru. Nu va vom trimite un consultant numai daca suntem siguri ca va putem ajuta in domeniul in care aveti nevoie! Impreuna veti estima timpul de lucru si sarcinile ce trebuie indeplinite de catre consultant.

Dati-ne un telefon sau scrieti-ne. Intrebarile nu costa nimic, ba chiar multe raspunsuri va vor fi oferite gratuit.


Copyright © 2002-2004 Team Consulting
Ultimul update: